20 Aralık 2016 Salı

Aşı ve otizm bağlantısı


'CDC kasıtlı olarak aşı otizm bağlantısının kanıtlarını gizlemekle suçlanıyor. ''CDC 2004'teki raporunda Dr. Wakefield'ın araştırmasını destekleyen verileri sakladı.'' diyor Dr. Brownstein. Raporda aşı otizm arasında bir bağlantı olmadığı yazıyordu, CDC'den bir muhbir ve raporun yazarı sahtekarlık yaptıklarını; CDC'nin, KKK aşısının erken uygulanmasıyla otizm arasındaki ilişkiyi gösteren verileri sakladığını söyledi.
Bunu bildiren kişi CDC'de kıdemli bilim adamı William Thompson'du; avukatına ''Ben ve çalışmaya yardımcı olan diğer yazarlar, 2004'te 'Pediatrics' dergisinde yayınlanan raporda istatistiki önem taşıyan verileri sakladığımız için pişmanız.36 aydan önce KKK aşısı vurulan Afrika kökenli çocuklarda otizm riskinin arttığı bilgisi saklanmıştır.'
Bu bir önceki paylaştığım çevirinin son kısmıydı, ayrıca paylaşmak istedim, çünkü aşının yan etkilerinden bahsettiğinizde, birçok insan faydasının daha çok olduğunu düşünüyor. Madem faydalarından eminiz neden yan etkilerini saklayalım? Neden insanlara aşıların hangi hastalıkları tetiklediğinden bahsetmeyelim. Koruyucu olarak civa ve alüminyum içeren bileşikler; çeşitli canlıların DNA'ları bütün bunları yeni doğmuş çocuklara enjekte ediyorsak bence yan etkilerini daha detaylı incelemek gereklidir. Özellikle de CDC (Centers of Disease Control) verileri saklıyorsa ve birşeylerin bilinmesini istemiyorsa. Dr. Classen'ın makalesini de bir önceki yazımda paylaştım, artan metabolik hastalıkların uyarısını yaptıkları halde, çocukların daha çok aşılanmasından bahsetmiş. Zararı faydasından büyükse, çocuklarımız hatta 2 yaş altında henüz kan-beyin bariyeri, bağışıklık sistemi gelişmemiş bebeklere uygulamak hatta uygulanması için baskı yapmak ne kadar doğrudur. Takdirinize bırakıyorum. Hayırlı, sağlıklı günler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder